Tennisskoler i uge 26 og 27

Tennisskole for alle børn og unge i aldersgruppen 6-15 år.

I uge 26 mandag til torsdag (alle dage kl. 9-15) afholder AGF Tennis i samarbejde med DTF en tennisskole for børn og unge i aldersgruppen 6-15 år. Det bliver fire sjove, lærerige og spændende dage - og alle får en tennis T-shirt, frugt og saft hver dag. Man skal selv komme til og fra tennisskolen og medbringe madpakke. I tilfælde af regn spiller vi indendørs i tennishallen. Man kan låne tennisketsjer af klubben.

Pris pr. deltager kr. 700 - Tilmelding

(vælg “Arrangement - DTF Tennisskole)

 

Tennisskole for juniorelitespillerne

I uge 27 afholdes der tennisskole for eliteafdelingen i AGF-Tennis. Det er både for dem som ønsker at være en del af elite-afdelingen, men også for de eksisterende spillere som vil gå endnu mere i dybden med de forskellige facetter af tennis-spillet. Tennisskolen er fra kl. 9-15 hver dag fra mandag til torsdag.

Det skal samtidig være en uge i sommerferien hvor spillere kan være sammen med deres venner fra træningen og lære hinanden endnu bedre at kende. Derfor afsluttes der også med nogle sociale aktiviteter om eftermiddagen, efter træning.

Pris pr. deltager kr. 800 - Tilmelding 

(vælg “Arrangement - DTF Tennisskole juniorelite”)

 

Tennisskole i uge 32

DGI tennisskole for alle børn og unge i aldersgruppen 7 -14 år - se INVITATIONEN

 
I uge 32 - d. 9-11. august tilbyder DGI tennisskole for ALLE - også for dig der IKKE er medlem i AGF-tennis!
En aktiv ferie, hvor du kan møde nye venner.Dygtige instruktører underviser dig hver dag i tennis. Udover tennis er der mange andre aktiviteter, f.eks. idrætslege, udendørs aktiviteter og boldspil. Du skal bare møde op og så vil instruktørerne føre dig gennem dagens spændende program.Tennisskolen er fra kl. 9-15 hver dag fra onsdag til fredag.Tilmelding her