KLUBMESTERSKABERNE 2018

Klubmesterskab 25.aug. 2018, nu med KLUBFEST! - tilmeldingen er åben for alle rækker og niveauer... Det bliver en fantastisk dag for ALLE medlemmer

Klubmesterskab og fest i AGF Tennis afholdes d. 25. august. Der vil blive afviklet kampe for alle aldre og niveauer. Dvs. for både veteran-, motionist-, junior- og seniorspilere, så der bliver fuldt program og livlig aktivitet på vores tennisanlæg den dag.

SE INVITATIONENDet er gratis at deltage i klubmesterskaberne, du skal blot være medlem af klubben! Der er flotte præmier på højkant, sponseret af AGF Tennis i samarbejde med MarkOn.

TILMELDING (senest 8.aug.) her:  goo.gl/QfKkvC

NB: Har du ikke en doublemakker, så tilmeld blot med "blind makker", så forsøger turneringsledelsen at sætte makkerpar sammen, så vidt det kan lade sig gøre!

 

KLUBFEST

For første gang i nyere tid, afholdes om aftenen et brag af en klubfest. Alle medlemmer opfordres til at komme, uanset om man har deltaget i KM eller ej. Det bliver helt sikkert årets fest. Den tilrettelægges nemlig af et engageret udvalg af klubbens medlemmer.
Tilmelding til festen kommer senere og udvalget holder ind til videre planerne tæt til kroppen. Men der går rygter om lækker mad, god øl på fadøls-anlægget, og at det måske kan ende i en svingom til den lyse morgen....