Begynder og letøvede Træning

For voksne begyndere, letøvede og øvede tilbyder vi GRATIS træning én time, én gang om ugen i den første sæson som medlem.

For tilmelding - tag direkte kontakt til Allan Rundberg på mail allan@rundberg.dk.

 
 

INDENDØRS - Seniortræning for begyndere, letøvede og øvede voksne

Her tilbydes træning om fredagen, hvor den erfarne træner Kim Vind vil undervise. Første gang er fredag den 28. oktober.

Der oprettes to hold af halvanden time fra henholdsvis kl. 18.00 og 19.30. For at sikre en effektiv træning vil der maksimalt være 6 spillere pr. bane. Der laves en holdplan, hvor man spiller hver anden uge, og hvor der skiftes mellem start kl. 18.00 og kl. 19.30.

Der vil være mulighed for at bytte internt med de andre deltagere, således at man spiller de gange, der passer ens kalender. Da der i år er en begrænsning på antallet af spillere er det "først til mølle princippet", der gælder. Så hurtigt til tasterne og tilmeld dig HER. (Vælg: "Voksentræning indendørs, fredage")

De enkelte hold og niveauinddeling laves ud fra de tilmeldte deltagere og udsendes inden den første træningsgang.

Træningen er åben for alle uanset om du er medlem af AGF Tennis. Vel mødt til alle!

Derudover tilbydes der træning om onsdagen fra kl. 7.30-9.00 og 13.45-15.00. Ulrik Frederiksen vil undervise om onsdagen. Første gang er i uge 41. Der er begrænsede antal pladser på begge hold (12 spillere), så hurtigt til tasterne og tilmeld dig HER(Vælg: "Indendørs, 2016/2017, seniortræning, xxx")

Bemærk at der ikke er træning i skolernes ferier.

 

 
          Her finder du Kontaktinfo på vores trænere.